Städat arbete för miljöns bästa

För att lyckas i vårt uppdrag behöver vi bland annat sakkunniga personer inom miljöbranschen, inom logistik, inom kundservice och inom kommunikation samt yrkeskunnig personal till våra nutida avfallsstationer och -centraler.

Det syns och hörs att vi är schysta

En uppskattande attityd gentemot kunden och arbetskamraten bär oss i alla våra arbetsuppgifter. Vi på Rosk’n Roll är de facto mätbart nöjda med vårt arbete och vår arbetsgivare. Hos oss syns arbetsglädjen och humorn varje dag!

Arbetsgivarens ansvar är mycket mera än bara prat. Hos oss finns det rum för varje personlighet att jobba på sitt sätt. Varje anställd är viktig: arbetshälsan och arbetsgivarens ansvar för oss anställda syns som praktiska gärningar i vardagen.

Miljökännarens paradplats

Vad gör vi och vad är vår vision? I videon presenteras vår verksamhet av vår sakkunniga personal. (Om videon inte syns på sidan kan du se den här: https://www.youtube.com/watch?v=IC9hA0nhpFU)

I vissa arbetsuppgifter förutsätts kunskap och erfarenhet av miljöbranschen, i andra kan du inhämta kunskapen hos oss. I alla arbetsuppgifter utvecklas du och lär dig nytt. Du kan också studera på olika sätt och bli branschkunnig: av oss får du vägledning, stöd och värdefull arbetserfarenhet.

Lediga arbetsplatser

Bekanta dig med oss

Bytte bransch, behöll det bästa: att jobba med människor (Om videon inte syns på sidan kan du se den här: https://www.youtube.com/watch?v=alsUR9VGzY4&t=1s)
Toppen med arbetserfarenhet vid sidan av studierna i miljöbranschen (Om videon inte syns på sidan kan du se den här: https://www.youtube.com/watch?v=9Ci3qoPUu6A&t=1s)
Personalen i kundbetjäningen är Rosk’n Rolls glada visitkort (Om videon inte syns på sidan kan du se den här: https://www.youtube.com/watch?v=A6hJx-8su2M)