Rosk'n Rollin työntekijöitä kuvattuna Munkkaan jäteaseamalla. Istuvat vanhojen kodinkoneiden päällä-

Siistiä työtä ympäristön hyväksi

Jotta täytämme saappaamme, tarvitsemme esimerkiksi ympäristöalan asiantuntijoita, logistiikan, asiakaspalvelun ja viestinnän tekijöitä sekä tämän päivän jäteasemien ja -keskusten ammattitaitoista henkilökuntaa. 

Avoimet työpaikat

Reiluus ja ilo näkyy ja kuuluu

Asiakasta ja työkaveria arvostava asenne kantaa jokaisessa työtehtävässämme. Me rosk’n rollilaiset olemme mitatustikin tyytyväisiä työhömme ja työnantajaamme. Työnilo ja huumori näkyvät meillä joka päivä!  

Työnantajan vastuu on muutakin kuin puhetta. Meillä annetaan tilaa tehdä työtä omalla persoonalla. Jokainen työntekijä on tärkeä: työhyvinvointi ja työnantajan vastuu meistä työntekijöistä näkyy arjessa käytännön tekoina. 

Mitä me teemme ja mikä on visiomme? Videolla asiantunteva henkilökuntamme esittelee toimintaamme. (Jos video ei näy sivulla, voit katsoa sen täältä: https://www.youtube.com/watch?v=IC9hA0nhpFU)

Ympäristön osaajan ykköspaikka

Toisissa tehtävissä ympäristöalan osaamista ja kokemusta tarvitaan jo valmiiksi, toisissa voit hankkia osaamisen meillä. Kaikissa työtehtävissä kehityt ja opit uutta. Alan osaajaksi voi myös opiskella eri tavoin: meiltä saat eväät, avun ja arvokasta työkokemusta. 

Tutustu meihin

Ala vaihtui – työ ihmisten kanssa yhä parasta (Jos video ei näy sivulla, voit katsoa sen täältä: https://www.youtube.com/watch?v=alsUR9VGzY4)
Hyvää työkokemusta ympäristöalan opiskelujen ohella (Jos video ei näy sivulla, voit katsoa sen täältä: https://www.youtube.com/watch?v=9Ci3qoPUu6A)
Asiakaspalvelija on Rosk’n Rollin iloinen käyntikortti (Jos video ei näy sivulla, voit katsoa sen täältä: https://www.youtube.com/watch?v=A6hJx-8su2M)