Nainen laittaa roskapussin sekajätepisteen syväkeräysastiaan.

Haja-asutusalueiden sekajätepistepalvelu

Sekajätepisteen käyttö on vaihtoehto sellaisille kiinteistöille, joilta jätteenkuljetus on hankalaa esimerkiksi huonojen tieyhteyksien vuoksi. Kotitaloudet ja mökkiläiset, jotka käyttävät sekajätepisteitä, maksavat pisteen käytöstä kuukausimaksun.

Sekajätepisteet ovat useamman kuin yhden talouden käytössä, ja ne on tarkoitettu vain niiden käytöstä kuukausimaksua maksavien kotitalouksien roskapusseille. Sekajätepisteelle voi viedä keittiön alakaapista otetun sekajätepussin. Isokokoiset sekajätteet ja suuret määrät sekajätettä tulee viedä jäteasemalle. Jätepiste pysyy siistinä ja turvallisena käyttää, kun astioihin jätetään vain talousjätteitä, jätteitä ei jätetä astioiden ulkopuolelle ja jätepussit suljetaan kunnolla. Astiat tyhjennetään säännöllisesti 1–4 kertaa viikossa. Ongelmatapauksissa olemme kiitollisia pikaisesta yhteydenotosta asiakaspalveluumme.

Maksut ja hinnat

Sekajätepisteen käytöstä veloitetaan sekajätepistemaksu vuoden jokaiselta kuukaudelta, sekä vakituisilta että vapaa-ajan asukkailta. Maksu määräytyy sen mukaan, kuka on asunnon haltija kuukauden ensimmäisenä päivänä.

Sekajätepistepalvelun asiakas maksaa myös jätehuollon perusmaksun. Perusmaksu on asuntokohtainen, kuten sekajätepistemaksukin.

Oma tai naapurin kanssa yhteinen sekajäteastia voi olla sekajätepistettä edullisempi vaihtoehto.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %

Sekajätepistemaksu, Länsi-Uusimaa:

Vakituinen asuntoVapaa-ajan asunto
€/asunto/kk13,816,91
Hanko, Inkoo, Karkkila, Lohja, Raasepori, Siuntio, Vihti

Sekajätepistemaksu, Itä-Uusimaa:

Vakituinen asuntoVapaa-ajan asunto
€/asunto/kk11,647,08
Askola, Loviisa, Pornainen, Porvoo, Sipoo

Sekajätepisteiden sijainnit

Sekajätepisteitä on lähinnä haja-asutusalueilla. Sekajätepisteen käyttäjät saavat tiedon pisteiden sijainneista asiakaspalvelustamme.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, kun haluat liittyä jätehuoltoon tai tehdä muutoksia palveluun

  • soita 020 637 7000
    arkisin 8.30–15.30 (pvm/mpm) tai
  • lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@rosknroll.fi tai
  • siirry sähköiseen asiointipalveluumme: web.rosknroll.fi