Rosk’n Roll Oy Ab:n verkkokaupan toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Rosk’n Roll Oy Ab (RR, Y-tunnus 2447281-1) myy verkkokaupassaan jätteen vastaanottopalveluita toimialueensa jäteasemille kotitalous- ja yritysasiakkaille. Palveluiden hankinta verkkokaupassa ei vaadi tunnistautumista ja ne voidaan maksaa verkkomaksulla. Yritysasiakkaille tarjotaan maksuvaihtoehtona myös laskua, tähän edellytyksenä on RR:n tiliasiakkuus. Verkkokaupan palveluiden tuottamisesta vastaa RR.

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Palvelut tilaltaan internetin kautta osoitteesta rosknroll.materialport.com. Asiakas sitoutuu tilausta tehdessä kulloinkin voimassa oleviin verkkokaupan toimitusehtoihin. Palvelun tilaamisen jälkeen asiakkaille lähetetään tilausvahvistus heidän ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää oikeaa sähköpostiosoitetta, jonka oikeellisuudesta ja kirjaamisesta asiakas on vastuussa. Vahvistuksessa näkyy mm. tapahtuman tunnistenumero, tilauksen sisältö, tilauksen hinta sekä käynnin voimassaoloaika.
Vastaanotettuaan tilausvahvistuksen asiakkaan tulee tarkistaa, että tilausvahvistus vastaa tilausta. Mikäli tilausvahvistus ei vastaa tilausta, tulee asiakkaan reklamoida virheestä toimitusehtojen kohdan palveluehtojen Peruuttamisoikeus-kohdan mukaisesti.
Asiakkaan verkkokaupassa antamat tiedot tallennetaan RR:n tietojärjestelmiin ja niitä käytetään ainoastaan kyseiseen tilaukseen liittyvissä asioissa (mm. tilausvahvistuksen toimittaminen asiakkaalle). Tietojärjestelmiä koskevat rekisteriselosteet ovat nähtävillä RR:n kotisivuilla osoitteessa www.rosknroll.fi

Hinnat ja arvonlisävero

Verkkokaupasta tehdyissä tilauksissa voimassa oleva hinta on se, joka on mainittuna verkkokaupan hinnastossa tilaushetkellä. Verkkokaupan hinnat määräytyvät kulloinkin voimassa olevan Uudenmaan jätelautakunnan asettaman taksan perusteella. Voimassa olevat hinnat on näkyvissä RR:n nettisivuilla www.rosknroll.fi. RR pidättää oikeuden hintojen muutoksiin sekä hintojen korjaukseen, mikäli hinta on ilmoitettu virheellisesti teknisestä syystä.
Kaikki hinnat on merkitty euroina (EUR). Verkkokaupassa näkyvät hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Toimitus

Asiakas tuo etukäteen verkkokaupassa ilmoittamansa ja/tai maksamansa jätteet valitsemaansa vastaanottopaikkaan sen palveluaukiolojen mukaisesti. Käynti on kertakäyttöinen ja se on voimassa 48 tuntia käynnin ilmoittamisesta. Vastaanottopaikat sekä vastaanottopaikkojen palveluaukioloajat löytyvät osoitteesta www.rosknroll.fi.

Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on 14 päivän ajan oikeus peruuttaa tilaamansa palvelu syytä ilmoittamatta. Palveluiden peruuttamisaika lasketaan tilausvahvistuksen saamisesta.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava sopimuksen peruuttamisesta yksiselitteisellä tavalla. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen 14 vrk:n määräajan päättymistä. Peruuttamisilmoituksen voi tehdä vapaamuotoisesti esimerkiksi sähköpostilla Asiakaspalvelu-kohdassa esitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostiin on liitettävä seuraavat tiedot: tilausvaiheessa annettu sähköpostiosoite ja puhelinnumero, tilaajan nimi ja osoite, maksajan pankkitilinumero sekä kopio tilausvahvistuksesta.

Reklamaatiot

Asiakas on velvollinen esittämään tilausvahvistuksen reklamoinnin yhteydessä. Reklamaatio tulee tehdä 14 päivän kuluessa tilausvahvistuksen saamisesta. Reklamaatio tulee lähettää kirjallisesti RR:n Asiakaspalvelu-kohdassa esitettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Maksutavat

Maksulliset palvelut maksetaan tilauksen teon yhteydessä. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä eikä siinä ole lisämaksuja. Verkkokaupassa on käytössä Paytrailin palvelu, jonka kautta asiakkaat voivat maksaa tilauksen käyttämällä eri maksutapoja. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Verkkopankki (Aktia, Handelsbanken, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Säästöpankit, Danske Bank, Nordea, OP, S-pankki, Ålandsbanken), Luottokortti (Visa ja American Express) sekä MobilePay.

Maksaminen tapahtuu suojatulla yhteydellä Paytrailin sivuston kautta. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj, joka on osa Nets maksupalveluratkaisuja. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa sekä turvallisen maksamisen Safe Pay -sertifikatti. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on salattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietoja.

Ylivoimainen este

RR ei vastaa tilauksen toimituksen estymisestä, vaikeutumisesta tai myöhästymisestä johtuen vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta seikasta. RR ei ole velvollinen toimittamaan palvelua eikä vastaa asiakkaalle mahdollisesti aiheutuneista vahingoista, jos palvelun toimittaminen estyy tai kohtuuttomasti hankaloituu ylivoimaisen esteen (force majeure) vuoksi. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. lakko tai työtaistelu, poikkeustila, laaja häiriö tietoliikenne- tai sähköverkoissa, luonnonmullistus, terrori-isku, viranomaisen pakkotoimi, muu oikeustoimi tai muut poikkeukselliset tilanteet.

Asiakaspalvelu

Tilaukseen, toimitukseen tai palautukseen liittyvissä asioissa palvelee RR:n asiakaspalvelu sähköpostitse asiakaspalvelu@rosknroll.fi.

Muut ehdot

Ostaessaan ja käyttäessään ostamiaan palveluita RR:n verkkokaupasta asiakas ymmärtää ja hyväksyy seuraavat käyttöön liittyvät seikat:

Asiakas sitoutuu lajitteleman tuomansa jätteet RR:n lajitteluohjeiden ja opasteiden mukaisesti. Jätteiden tuoja vastaa kuorman purkamisesta ja liikennöintiohjeiden mukaisesta ajamisesta. RR:lla on oikeus veloittaa jätteen tuojalta tämän virheellisestä toiminnasta RR:lle aiheutuneet ylimääräiset kustannukset.

Asiakas sitoutuu tuomaan vain verkkokaupassa ilmoittamansa ja maksamansa jätteet. Mikäli asiakas tuo muuta tai määrällisesti enemmän kuin verkkokaupassa on ilmoittanut ja maksanut, sitoutuu hän korvaamaan ylimääräiset kustannukset RR:lle.

Vastaanottopaikoissa on vastaanottopalvelujen ympäristöluvan mukaiseen toimintaan ja valvontaan, turvallisuuden varmistamiseen ja omaisuuden suojaamiseen käytössä tallentava kameravalvonta.

Yhteystiedot

Rosk’n Roll Oy Ab
Munkkaanmäki 51
08500 Lohja
p. 020 637 7000

Y-tunnus 2447281-1