Erilaisia jäteastioita

Yritysten jäteastioiden
vuokraus ja tyhjennys

Kauttamme voi tilata tyhjennyksen sekajäte-, biojäte-, kartonki-, lasi-, metalli- ja muovipakkausastioille. Tyhjennämme käsin siirrettäviä muovisia jäteastioita, syväkeräyssäiliöitä sekä siirtolava-alustaisia lavoja.

Vuokraamme käsin siirrettäviä 140, 240, 360 ja 660 litran muovisia jäteastioita.

Takaamme pienille ja keskisuurille yrityksille alueellamme kohtuuhintaiset jätehuollon lähipalvelut.

Muutokset jäte- ja hankintalaissa kuitenkin rajoittavat kuntien jäteyhtiöiden mahdollisuuksia tarjota yrityksille palveluja aikaisemmassa laajuudessaan.

Yrityksen yhdyskuntajätteen lajittelu- ja keräysvelvoitteet. (Jos video ei näy sivulla, katso se täältä: https://youtu.be/wwQexWJp0VU)
  1. Jos asiakasyrityksen jätehuollon palvelutarve on yli 2 000 € vuodessa, pitää yrityksen tarkistaa alueen yksityinen palvelutarjonta sähköisen markkinapaikan avulla Materiaalitorilta.
  2. Vasta tämän jälkeen, mahdollisen kohtuullisin ehdoin tarjolla olevan palvelutarjonnan puutteen todettuaan, yrityksellä on mahdollista tehdä sopimus palvelun ostosta kunnallisen jäteyhtiön kanssa.

Lisätietoja ja liittymiset:
asiakaspalvelu@rosknroll.fi
p. 020 637 7000 (arkisin klo 8.30–15.30) ​

Yritysten jäteastioiden tyhjennyshinnat

Tyhjennyshinta vaihtelee jätteen laadun, astiatyypin, koon ja sijaintikunnan mukaan. Jäteastian tyhjennysväliin vaikuttavat jätteen määrä ja jätehuoltomääräykset. ​

Alta löydät yritysten jäteastioiden tyhjennyshinnat kunnittain. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tutustu tarkemmin eri jätelajien keräykseen niistä kertovilla sivuilla. Huomioithan, että alla linkatuilla sivuilla hinnat koskevat omakotiasukkaita ja taloyhtiöitä, yrityksille on omat keräyshinnat, jotka on lueteltu yllä.

Lapsi pitää biojätettä käsissään.
Lapsi pitää pienmetallia kädessään.
Lapsi pitää muovipakkauksia kädessään.
Lapsi pitää kartonkia kädessään.
Lapsi pitää lasipakkauksia käsissään.
Lapsi pitää sekajätettä käsissään.