Lajittelulava täynnä risuja ja oksia. Kuorma-auto peruuttaa pihaan noutamaan asiakkaalta isokokoista jätettä noutopalveluna.

Lisäpalvelut helpottavat
jätehuollon arkea

Matkapuhelin, jossa mainostekstit tekstiviestipalvelusta

Tekstiviestipalvelu kertoo poikkeuksista tyhjennyspäivissä

Joskus kiinteistön jäteastian tyhjennyspäivät poikkeavat normaaleista. Näin voi käydä esimerkiksi arkipyhien tai hankalien kelien vuoksi. Jos haluat tietää, milloin oma jäteastiasi tyhjennetään poikkeusviikoilla, voit tilata siitä tekstiviesti-ilmoituksen. Ilmoita meille matkapuhelinnumerosi ja anna lupa sen käyttöön palvelutekstiviestien lähettämistä varten alla olevalla lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@rosknroll.fi.

Noutopalvelu hakee isokokoiset jätteet kotoasi

Noutopalvelumme on tarjolla vain Itä-Uudellamaalla (Askola, Loviisa, Pornainen, Porvoo, Sipoo). Noutopalvelu ottaa kyytiinsä kodin jäte-esineet, joita ei voi laittaa omaan jäteastiaan, esimerkiksi kodinkoneet, sohvat ja muut isot jäte-esineet. Asiakkaiden jätteet noudetaan asunnon ulko-ovelta, noutopalvelu ei hae esineitä sisältä asunnosta.

Noutopalvelun hinta on 45 euroa. Hintaan sisältyy 1–3 jäte-esineen nouto suoraan kotiovelta. Jätteiden tulee olla yhden henkilön ja nokkakärryn siirrettävissä. Lisäesineistä veloitetaan 20 euroa kappale. Nouto maksetaan pankkikortilla kuljettajalle. Omakotitaloasukkaille voimme lisätä noutomaksun myös kiinteistön jätelaskuun.

Noutopalvelu ei kuljeta irrallista sekajätettä, rakennusjätettä eikä vaarallista jätettä, kuten loisteputkia, akkuja tai öljyjä. Emme myöskään nouda pianoja.

Voit tilata noutopalvelun

  • soittamalla asiakaspalvelumme puhelinnumeroon 020 637 7000 arkisin kello 8.30–15.30 (pvm/mpm) tai
  • lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@rosknroll.fi

Lajittelulavalla enemmän jätettä pois yhdellä kertaa

Yksi lava, neljä lokeroa

Vuokraamme Itä-Uudellamaalla (Askola, Loviisa, Pornainen, Porvoo, Sipoo) 15 m3 lajittelulavaa, joka on jaettu neljään lokeroon. Lavan avulla kierrätettävät jätteet ja sekajätteet saadaan kuljetettua pois kiinteistöltä samalla kertaa.

Lajittelulavan kahden päivän vuokra on 300 euroa ja lisävuorokauden vuokra 30 euroa (hinnat sisältävät arvonlisäveron). Hinta sisältää lavan toimituksen kohteeseen sekä täyden lavan noudon. Maksullisesta jätteestä perimme lisäksi hinnaston mukaisen käsittelymaksun.

Voit tilata lajittelulavan

  • soittamalla asiakaspalvelumme puhelinnumeroon 020 637 7000 arkisin kello 8.30–15.30 (pvm/mpm) tai
  • lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@rosknroll.fi