Palveluneuvojat kuvattuna jäteasemalla.

Tervetuloa jäteasemalle

Tämän sivun tiedot koskevat kotitalouksien jäteasemapalveluja. Yritysasiakas, lue täältä yritysten jätteen vastaanotosta

Näin asioit jäteasemalla

Ennen jäteasemavierailua:

  • Tarkista aseman aukioloajat ja palvelut kunkin jäteaseman omalta sivulta (vasemmalla). Pienemmillä jäteasemilla ei vastaanoteta kaikkia jätelajeja. Kerralla voi tuoda rajatun määrän jätteitä.
  • Voit maksaa maksulliset jätteesi jo etukäteen verkkopalvelussa rosknroll.materialport.com
  • Jos jätteitä on paljon tai et ole varma niiden vastaanotosta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: p. 020 637 7000 (arkisin 8.3015.30), asiakaspalvelu@rosknroll.fi

Jäteasemalla:

  • Seuraa ajo-opasteita ja ilmoittaudu infossa.
  • Palveluneuvoja tarkastaa ja hinnoittelee kuorman sekä neuvoo, mihin eri jäte-erät asemalla kuuluvat.
  • Seuraa lajitteluohjeita.
  • Pura jätteet kuormasta oikeille keräyslavoille.

Koneaputyötä on saatavilla sopimuksen mukaan seuraavilla jäteasemilla: Lohjan Munkkaa, Vihti, Porvoon Domargård, Sipoo. Varmista aika etukäteen jäteasemalta.

Jos video ei näy sivulla, voit katsoa sen täältä: https://www.youtube.com/watch?v=NqO3xwL-q6o

Lajittelu kannattaa

Lajittele jätteet jo kotona, kun kokoat kuormaa.

Useimmat jätelajit saa tuoda jäteasemalle maksutta oikein lajiteltuina.

Suurin osa jäteasemalle tuoduista jätteistä kierrätetään, ja ainoastaan oikein lajiteltu materiaali kelpaa hyödynnettäväksi uusiomateriaalina.

Vuokraa peräkärry

Määrätyiltä jäteasemilta voit vuokrata peräkärryn jätteenkuljetukseen.

Pienkuorma vai suurkuorma?

Pienkuorma on henkilö- tai pakettiautolla sekä mahdollisesti siihen liitetyllä peräkärryllä tuotu kuorma. Pakettiauto on ajoneuvo, joka voidaan rekisteröidä pakettiautoksi. Kaikki pienkuormat hinnoitellaan tilavuuden perusteella, lukuun ottamatta kappalehintaisia vanteellisia renkaita ja kantoja.

Suurkuorma on kuorma-autolla tai traktorilla tuotu kuorma. Suurkuormat hinnoitellaan pääasiallisesti painon mukaan. Hangon, Karjaan, Vihdin ja Sipoon jäteasemilla tietyt suurkuormat hinnoitellaan tilavuuden mukaan.

Maksaminen

Maksuvälineenä jäteasemalla käy pankki- ja luottokortti.

Voit myös maksaa jätteet ennakkoon verkkopalvelussa. Jos haluat maksaa etukäteen, mene verkkosivulle rosknroll.materialport.com/. Ilmoita siellä jätteet, joita olet tuomassa sekä omat yhteystietosi. Maksu tapahtuu Paytrail-maksunvälityspalvelussa. (Ohje: Ennakkomaksaminen Rosk’n Rollin jäteasemilla PDF)

Katso maksullisten jätteiden hinnat: