Biojäteastia keittiössä. Biojätteen käsittelyvinkki.

Oppaat ja julkaisut

Alta löydät tietoa hyödyllisistä materiaaleistamme, olitpa sitten innokas lajittelemaan, kehittyvä kompostoija tai kenties koiranomistaja. Voit tutustua materiaaleihimme sähköisesti tämän sivun kautta tai tilata niitä painotuotteina postilaatikkoosi sivun alareunassa olevan lomakkeen avulla.

Roskis-asiakaslehti

Roskis-lehti 2024

Roskis-lehtemme sisältää runsaasti tietoa kodin ja kesämökin jätehuoltopalveluista sekä antaa vinkkejä jätteiden lajitteluun. Lehti ilmestyy kerran vuodessa keväisin ja se jaetaan julkisena tiedotteena Länsi- ja Itä-Uudellamaalla jokaiseen talouteen sekä alueen vapaa-ajan asukkaille. Lue lehti verkossa tai tilaa se postitse alla olevalla lomakkeella.

Jätehuollon seinäkalenteri

Seinäkalenterimme on täynnä hyödyllistä tietoa jätteiden kierrättämisestä ja jätehuoltopalveluista, ja sisältää myös kodin lajitteluoppaan sekä tietoa jätteen keräysten ja jäteasemien aikatauluista. Kalenteri jaetaan joulukuun taitteessa postitse kaikkiin Itä- ja Länsi-Uudenmaan talouksiin.

Lajitteluoppaat

Kodin lajitteluopas

Lue ja lataa

Kompostointiopas

Lue ja lataa

Näin kierrätät lääkejätteet

Lue ja lataa

Biojäte omalla pihalla ja keittiössä

Tuulettuva biojäteastia

Lue ja lataa

Tavallinen biojäteastia

Lue ja lataa

Biojätteen käsittely keittiössä

Lue ja lataa

Biojätepussin taitteluopas

Pakkaa biojätteet kätevään, sanomalehdestä tehtyyn pussiin.

Lataa taitteluohje tästä

Koirankakkaroskis-tarra

Oletko pientalon omistaja? Saisiko ohikulkeva koiranulkoiluttaja pudottaa ulkoroskikseesi koirankakkapussiin noukitut pökäleet? Jos annat luvan, merkitse ulkoroskiksesi Koirankakkaroskis-tarralla.

Tilaa maksuton tarra postitse alla olevalla lomakkeella. Voit myös tulostaa tarrat itse koirankakkaroskiksen verkkosivuilta, josta löydät lisätietoa aiheesta.

Voit tilata meiltä jäteastiaan myös numerotarran sekä jätelajitarroja. Tutustu tilattaviin materiaaleihimme ja tilaa alla olevalla lomakkeella. Esitteet ja tarrat ovat maksuttomia asiakkaille jotka maksavat jätehuollon perusmaksua Rosk’n Rollille.