Olika slags sopkärl på rad.

Hyreskärl och tömningar för företag

Via oss kan man beställa tömningar för blandavfalls-, bioavfalls-, kartong-, glas-, metall- och plastförpackningskärl. Vi tömmer sopkärl i plast som flyttas för hand, djupbehållare samt olika slags växelflak.

Vi hyr ut sopkärl i plast som flyttas för hand och som rymmer 140, 240, 360 och 660 liter.

Vi garanterar små och medelstora företag på vårt område avfallshanteringstjänster i närheten, till skäligt pris.

Förändringar i avfalls- och upphandlingslagen begränsar möjligheterna för kommunernas avfallsbolag att erbjuda företagstjänster i samma utsträckning som tidigare.

Sorterings- och insamlingsskyldigheter för företagets kommunala avfall. (Om videon inte syns på sidan kan du se den här: https://youtu.be/zge5lPjOKGo)
  1. Ifall kundföretaget behöver avfallshanteringsservice för över 2000 € om året måste kundföretaget kontrollerar områdets privata serviceutbud med hjälp av marknadsplatsen Materiaalitori.
  2. Först sedan, efter att de konstaterats att det saknas serviceutbud på skäliga villkor, är det möjligt för företaget att avtala med ett kommunalt avfallsbolag om att köpa servicen.

Tilläggsinformation och anslutning:
asiakaspalvelu@rosknroll.fi
tfn 020 637 7000 (vardagar kl. 8.30–15.30) ​(lna/lsa)

Tömningspriser för företagens sopkärl

Tömningspriser varierar enligt avfallets kvalitet, kärlmodellen, storleken och placeringsorten. Sopkärlets tömningsintervall påverkas av avfallsmängderna och avfallshanteringsföreskrifterna.​

Nedan hittar du de kommunvisa tömningspriserna för företagens sopkärl. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar.

Bekanta dig närmare med insamlingen av de olika avfallslagen på respektive avfallsslags sida. Du observerar väl att priserna på de länkade sidorna gäller invånare i egnahemshus och husbolag, företagen har egna insamlingspriser som finns listade ovan.

Lapsi pitää biojätettä käsissään.
Lapsi pitää pienmetallia kädessään.
Lapsi pitää muovipakkauksia kädessään.
Lapsi pitää kartonkia kädessään.
Lapsi pitää lasipakkauksia käsissään.
Lapsi pitää sekajätettä käsissään.