Rosk’n Roll söker sommar- och säsongsarbetare i januari

3.1.2024 Aktuellt

Rosk’n Roll har just nu totalt 30 lediga sommar- och säsongsarbeten. Det finns uppgifter lediga till exempel i kundservicen, på avfallsstationerna samt på logistiksidan. Arbetsplatserna är belägna på olika håll inom Rosk’n Rolls verksamhetsområde i Öst- och Västnyland.

Det finns lämpliga positioner för personer som studerat inom miljöbranschen, för personer med arbetslivserfarenhet samt för skolelever som är ute efter sina första sommarjobbserfarenheter. De längsta säsongsarbetena är 4–5 månader långa visstidsanställningar som räcker från vår till tidig höst. De kortaste treveckorsperioderna är menade i första hand för unga under 18 år.

”Sommaren är en livlig tid inom avfallshanteringen och servicen måste löpa också under semesterperioden. För sommarsäsongen avlönar vi även gärna mer erfarna arbetare som vikarier för den ordinarie personalen”, säger Rosk’n Rolls HR- och kontorschef Tuija Tamminen.

”Många studerande som börjat hos oss som sommarjobbare har blivit kvar till exempel som deltidsanställda under kvällar och veckoslut”, tillägger hon glatt.

Ansökningstiden är i januari och ansökningarna görs i Rosk’n Rolls rekryteringssystem.
Tilläggsinformation och ansökningar: rosknroll.fi/arbetsplatser