Rosk’n Rolls kalender delas ut till hemmen

21.11.2022 Meddelande

Avfallshanteringens väggkalender år 2023 publiceras av Rosk’n Roll och delas ut per post den här veckan (v. 47). Kalendern är späckad med nyttiga fakta om sortering och återvinning av avfall, ingår gör även information om avfallshanteringstjänsterna.

Kirsikkapuut kukkivat Porvoon vanhassa kaupungissa.
Körsbärsträden blommar på maj månads kalenderuppslag.

I kalendern hittar du tidtabellerna för de ambulerande insamlingarna för farligt avfall och metallskrot, och i år har vi fyllt på med information om våra mottagningscontainrar för farligt avfall. Du kan enkelt kontrollera avfallsstationernas öppettider på kalenderns baksida.

Inkluderad är också hemmets sorteringsguide som ger tips om hur man sorterar olika slags avfall året om. Guiden kan lösgöras från kalendern.

Kalendern delas ut som offentligt meddelande till alla hushåll i östra och i västra Nyland. Om kalendern inte kommer på posten, kan man beställa den avgiftsfritt på adressen neuvonta@rosknroll.fi.  

”Kalendern har traditionsenligt prytts av vackra naturfotografier som våra kunder skickat in, men vi valde ett lite annorlunda tema för år 2023. Den här gången ville vi låta kundernas mest älskade bebyggda landskap och omgivningar bära upp kalendern från månad till månad och från årstid till årstid”, säger Rosk’n Rolls kommunikationskoordinator Petra Lind.

Kalenderbildtävlingen för år 2024 har redan kört i gång och nästa år ligger fokus igen på naturen. Du kan skicka in dina bilder från olika årstider. Läs mera om Rosk’n Rolls kalenderbildtävling på vår webbplats rosknroll.fi/sv/kalenderbild.