Rosk’n Rollin kalenteri jaetaan koteihin

21.11.2022 Tiedote

Rosk’n Rollin julkaisema jätehuollon seinäkalenteri vuodelle 2023 jaetaan postitse tällä viikolla (vko 47). Kalenterista löydät runsaasti hyödyllistä tietoa jätteiden lajittelusta, kierrättämisestä ja jätehuoltopalveluista.

Kirsikkapuut kukkivat Porvoon vanhassa kaupungissa.
Kirsikkapuut kukkivat toukokuun kalenteriaukeamalla.

Kalenteri sisältää vaarallisen jätteen ja metalliromun kiertävien keräysten aikataulut, tänä vuonna olemme lisänneet myös tietoa vaarallisen jätteen vastaanottokonteistamme. Takakannesta voit helposti tarkistaa jäteasemien aukioloaikatiedot.

Mukana tuleva irrotettava kodin lajitteluopas neuvoo erilaisten jätteiden lajittelussa ympäri vuoden.

Kalenteri jaetaan julkisena tiedotteena kaikkiin Itä- ja Länsi-Uudenmaan talouksiin. Jos kalenteria ei postin mukana tule, sen voi tilata maksutta osoitteesta neuvonta@rosknroll.fi.  

”Perinteisesti kalenterimme kuukausittaiset kuvat ovat olleet asiakkaidemme lähettämiä luontokuvia, mutta vuoden 2023 teema muodostui hieman toisenlaiseksi. Tällä kertaa halusimme antaa alueemme asukkaiden rakkaiden, rakennettujen maisemien ja ympäristöjen kantaa kalenteria kuukaudesta ja vuodenajasta toiseen”, kertoo Rosk’n Rollin viestintäkoordinaattori Petra Lind.

Vuoden 2024 seinäkalenterin kuvakisa on jo menossa, ja ensi vuonna teema painottuu jälleen luontoon. Voit lähettää otoksiasi eri vuodenajoilta. Lue tarkemmin Rosk’n Rollin kalenterikuvakilpailusta kotisivuiltamme rosknroll.fi/kalenterikuvakilpailu.