Östra Nylands Avfallsservice söker en heldags avfallsstationsskötare

19.1.2016 Tiedote

Till vårt team söker vi en heldags avfallsstationsskötare för visstidsanställning till Östra Nylands Avfallsservices område.

I dina arbetsuppgifter ingår skötsel och underhåll av avfallsstationerna, mottagning av avfall samt kundserviceuppgifter. För arbetet med mottagning av avfall krävs ADB-kunskaper, god fysisk kondition och ett företagsamt arbetssätt.

Arbetet är heldagsarbete (38,25 h/vecka) och till arbetsförhållandet implementeras en 4 månaders prövotid. Arbetet är skiftesarbete, som utförs huvudsakligen vardagar 6.45 – 19.15.

I arbetsbilden ingår arbete på alla Östra Nylands Avfallsservices avfallsstationer. För att kunna sköta arbetsuppgifterna måste den anställda vara beredd att använda egen bil mellan stationerna.

Vi önskar att du har erfarenhet av avfallshantering samt goda kunskaper i finska och svenska. Vi värdesätter en självständig, ansvarsmedveten och serviceinriktad inställning till arbetet. Du svarar för uppgifterna inför regionchefen.

Vi erbjuder en mångsidig och utmanande arbetsplats i en växande miljöteknisk bransch och i en kunnig organisation. Den anställda får en omfattande introduktion till arbetsuppgifterna.

Sänd din ansökan på finska per e-post till adressen lasse.vilen@iuj.fi senast 10.2.2016. Tilläggsinformation ges av regionchef Lasse Vilen, lasse.vilen@iuj.fi.