Rosk'n Rollis personal fotograferade på avfallsstationen, sittande på bortslängda vitvaror.

Rosk’n Roll rekryterar över 30 sommarjobbare

28.1.2020 Meddelande

Rosk’n Roll rekryterar igen många sommarjobbare. Avfallshanteringsbolaget söker mer än 30 sommarjobbare till företagets olika verksamhetställen i Östra Nyland och Västra Nyland. Ansökningstiden är 29.1–25.2.2020.

”Det finns jobb inom kundtjänst, mottagning av avfall på avfallsstationerna, transporttjänst och information och rådgivning. Vi har således ett mångsidigt utbud av arbeten att erbjuda”, gläder sig Tuija Tamminen, HR och kontorschef på Rosk’n Roll.

Sommarjobben på Rosk’n Roll varierar till innehåll, längd och placering.

Vi rekryterar både studerande inom miljöbranschen och unga, 15 år fyllda som vill få sin första erfarenhet av arbetslivet. De yngres sommarjobb är tre veckor långa och de längsta sommarjobben är vikariat på bestämd tid som varar i flera månader.

”Vi har redan flera års erfarenhete av att anställa sommarjobbare. Det här är ett sätt att bära samhällsansvaret, men naturligtvis är sommarjobbarna även viktiga för oss med tanke på tillhandahållandet av tjänsterna. Sommaren innebär ingen lugn period inom avfallshanteringen och under semesterperioden måste verksamheten fungera minst lika bra som annars”.

”Sommarjobbarna kommer också med nya utvecklingsidéer och tankar om hur verksamheten kan utvecklas. I gengäld erbjuder vi dem riktiga arbeten inom framtidens bransch och naturligtvis en regelrätt ersättning”.

”Med iver väntar vi på sommaren! Det lönar sig för alla som är intresserade att se vad vi har att erbjuda” säger Tamminen uppmuntrande.

Alla sommarjobben hittar du på Rosk’n Rolls webbplats på adressen www.rosknroll.fi/rosknroll-sv-se/arbetsplatser. Arbetsansökningarna görs via det elektroniska rekryteringssystemet på samma adress.