Vesa Heikkosesta Rosk’n Rollin toimitusjohtaja

28.10.2019 Tiedote

Diplomi-insinööri (rak.tekn.) Vesa Heikkonen, 48, on nimitetty Rosk’n Roll Oy Ab:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Jukka Paavilainen jää eläkkeelle.

Heikkonen aloittaa uudessa tehtävässään 12 länsi- ja itäuusmaalaisen kunnan jäteyhtiön johdossa 1.1.2020. Hän toimi aiemmin toimitusjohtajana Itä-Uudenmaan Jätehuolto Oy:ssä, kunnes se fuusioitui Rosk’n Rollin kanssa vuoden 2019 alussa. Tällä hetkellä Vesa Heikkonen työskentelee Rosk’n Rollin kehityspäällikkönä.

”Olen vuodesta 2003 saanut olla mukana rakentamassa alueemme ja asukkaidemme jätehuoltojärjestelmää. Yhtiömme on hyvin hoidettu ja meillä on erinomaiset mahdollisuudet jatkaa toiminnan ja palveluiden kehittämistä osana kiertotaloutta. Vahvuuksinamme ovat etenkin osaava ja motivoitunut henkilöstö sekä innovatiiviset yhteistyöverkostot, jotka antavat erinomaisen pohjan vähäjätteisemmälle ja vähäpäästöisemmälle tulevaisuudelle, visioi Heikkonen.

”Vesa Heikkosen jätehuoltoalan asiantuntemus sekä aikaisempi kokemus yhtiön palveluksessa luovat vahvat edellytykset Rosk´n Rollin toiminnan strategiselle jatkuvuudelle. Tulemme hänen johdollaan edelleen kehittämään jätehuoltopalvelujamme asiakaslähtöisesti, ympäristön sekä liiketoiminnan kannalta kestävällä tavalla”, toteaa Rosk’n Roll Oy Ab:n hallituksen puheenjohtaja Anders Rosengren.

Jukka Paavilainen on toiminut Rosk’n Rollin toimitusjohtajana sekä Rosk’n Rollin ja Itä-Uudenmaan Jätehuollon fuusiojohtajana vuodesta 2014 alkaen. Hän jää lomalle helmikuussa 2020 ja siirtyy eläkkeelle myöhemmin keväällä.