Jäteastiani rikkoutui tyhjennyksessä, miten toimin?

Jäteastian rikkoutuminen johtuu useimmiten tavanomaisesta materiaalin kulumisesta ja haurastumisesta. Mm. säätilojen vaihtelut vaikuttavat astian kestävyyteen.

Jos jäteastiastia rikkoutuu tyhjennyksessä, pyydämme tarkistamaan astian iän. Valmistusvuosi ja kuukausi on tavallisesti merkitty astian runkoon kauluksen alle tai päälle, astian takaosaan tai kannen alapinnalle. Jos jäteastia on yli 5 vuotta vanha, ei sitä korvata. Alle 5 vuotta vanhassa astiassa on takuuaika voimassa ja korvauksesta tulee olla yhdessä astian myyjään. Jos jäteastia rikkoutuu kuljettajan virheellisen toiminnan vuoksi, esimerkiksi jos se tippuu maahan, korvaamme astian. Tällaisessa tapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Suosittelemme tilalle vuokra-astiaamme, joka on edullinen ja huoleton vaihtoehto. Vuokra-astia toimitetaan kiinteistölle veloituksetta ja halutessanne hävitämme myös rikkinäisen astian. Vuokra-astian rikkoutuessa vaihdamme sen uuteen ilman lisäveloitusta. Vuokra-astian voi tilata asiakaspalvelustamme.