Rosk’n Rollin kalenteri jaetaan koteihin

1.12.2021 Tiedote

Rosk’n Rollin julkaisema jätehuollon seinäkalenteri vuodelle 2022 jaetaan postitse tällä viikolla (48). Kalenteri on täynnä hyödyllistä tietoa jätteiden lajittelusta, kierrättämisestä ja jätehuoltopalveluista. 

Kalenteri kertoo vaarallisen jätteen ja metalliromun kiertävien keräysten sekä jäteasemien aikataulut. Mukana tuleva irrotettava kodin lajitteluopas neuvoo erilaisten jätteiden lajittelussa ympäri vuoden. 

Kalenteri jaetaan julkisena tiedotteena kaikkiin Itä- ja Länsi-Uudenmaan talouksiin. Jos kalenteria ei postin mukana tule, sen voi tilata maksutta osoitteesta neuvonta@rosknroll.fi.  

”Asiakkaidemme lähettämät kauniit luontokuvat ovat perinteisesti kantaneet kalenteriamme kuukaudesta toiseen, ja vuodenajasta seuraavaan. Välillä meille on saapunut kuvia myös asiakkaidemme rakkaista, rakennetuista maisemista Itä- ja Länsi-Uudeltamaalta ja siitä kehittyi jätehuollon kalenterin kuvateema vuodelle 2023: rakennetut ympäristöt”, kertoo Rosk’n Rollin ympäristökouluttaja Rakel Allén.

Voit lukea enemmän Rosk’n Rollin kuvakilpailusta sekä kalenterista, että kotisivuiltamme rosknroll.fi/kalenterikuva. Osallistua voit otoksillasi eri vuodenajoilta.