Rosk’n Rollilla kesätöitä niin keltanokille kuin kokeneemmille

24.1.2022 Tiedote

Rosk’n Roll rekrytoi jälleen lukuisia kesätyöntekijöitä. Jäteyhtiön eri toimipisteisiin Itä- ja Länsi-Uudellemaalle haetaan yhteensä lähes 30 kesätyöntekijää. Hakuaika on 24.1.–20.2.2022.

Töitä on tarjolla monipuolisesti erilaisiin tehtäviin. Esimerkiksi ympäristöalan opiskelijoille sopivia muutaman kuukauden mittaisia kesätyö- tai harjoittelupaikkoja on useita. Jäteasemien ulkosiivous- ja puutarhatöihin puolestaan haetaan kesätyöntekijöitä kolmen viikon jaksoihin. Niihin vähimmäisikä on 15 vuotta.

”Palkkaamme kesäkaudeksi hyvin eri taustaisia ihmisiä sijaistamaan vakituista henkilöstöä. Jätehuollossa kesä on vilkasta aikaa ja palvelun pitää pelata lomakaudesta huolimatta. Eli kannattaa tutustua tarjontaan iästä tai taustasta riippumatta!” kannustaa HR- ja toimistopäällikkö Tuija Tamminen

Kolmen kesän konkarit

Laura Varis ja Elli Lindholm ovat olleet Rosk’n Rollilla kesätöissä jo kolmena vuonna. Molemmat tulivat ensimmäistä kertaa vuonna 2019 Porvoon Domargårdin jäteasemalle ulkotyöntekijöiksi kolmen viikon ajaksi. He olivat tuolloin 15-vuotiaita. Seuraavana vuonna molemmat tulivat vielä uudestaan kolmeksi viikoksi huolehtimaan jäteaseman siisteydestä.

Viime kesänä Laura ja Elli ahersivat Domargårdissa vajaat pari kuukautta ja pääsivät jo enemmän kenttätöihin sekä asiakastyöhön kassalle.

”Se on tosi mukavaa, kun saa tehdä töitä ulkona ja auttaa asiakkaita – siitä tulee hyvä mieli”, Laura luettelee työn hyviä puolia.

Myös Elli pitää ulkona työskentelystä ja asiakaspalvelusta ja siitä, että näkee työssä kättensä jäljen. ”Kestävä kehitys on aina kiinnostanut, ja vaikka tämä onkin vain pieni osa kokonaisuutta, se tuntuu tärkeältä”, hän jatkaa.

”Työn vaihtelevuus oli parasta. Ja kaikki työntekijät ovat olleet mukavia, olen viihtynyt tosi hyvin. Aion hakea Rosk’n Rollille vielä ensi kesäksikin”, Laura hymyilee.

Ellin jatkosuunnitelmat ovat opiskelupaikkakuntaa myöten vielä auki. ”Haen opiskelemaan oikeustieteitä sekä ympäristöinsinööriksi”, hän paljastaa.

 

Kaikki kesätyöt löytyvät Rosk’n Rollin kotisivuilta osoitteessa rosknroll.fi/tyopaikat. Työhakemukset tehdään sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta samassa osoitteessa.