Posti tuo Roskiksen joka kotiin

20.4.2017 Tiedote

Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelun asiakaslehti Roskis on jaossa Länsi- ja Itä-Uudellamaalla. Tällä kertaa lehdessä on asiaa mm. jätemateriaalien hyötykäytöstä, jätehuollon kehityshankkeista sekä arjen lajittelusta. Lehdessä on myös irrotettava opas, jossa on mm. alueen kaikkien jäteasemien aukioloajat.

Roskis-lehti on yksi tapa tehdä lakisääteistä jäteneuvontaa. Lehti tuotetaan ekomaksulla ja se jaetaan julkisena tiedotteena myös niihin talouksiin, jotka ovat kieltäneet mainosjakelun. Länsi- ja Itä-Uudenmaan kesäasukkaille lehti jaetaan heidän kotiosoitteisiinsa. Lehden sähköinen versio on luettavissa Rosk’n Rollin verkkosivuilla.

Kiertävien keräyksen aikataulut ja pysähdyspaikat löytyvät myös tuoreesta Roskis-lehdestä. Vaarallisen jätteen keräysauto Otto ja metalliromua vastaanottava Romulus aloittavat perinteisen kevätkierroksensa Länsi-Uudellamaalla tiistaina 2.5. ja Itä-Uudellamaalla maanantaina 8.5. Keräysautojen aikataulut on julkaistu myös Rosk’n Rollin seinäkalenterissa ja verkkosivuilla www.rosknroll.fi. Lisätietoa saa myös Rosk’n Rollin asiakaspalvelunumerosta 020 637 7000.