Pääsiäisaikataulut jätehuollossa

4.4.2023 Tiedote

Pääsiäinen saattaa muuttaa jäteastian tyhjennyspäivää. Arkipyhät vaikuttavat myös jäteasemien aukioloihin.

Pääsiäisen pyhät vaikuttavat jäteasemien aukioloaikoihin.

Pääsiäisen vietto vaikuttaa jäteastioiden tyhjennyksiin. Viikolla 14 jäteastiat voidaan tyhjentää päivää normaalia aikaisemmin, ja pääsiäisen jälkeisellä viikolla (11.4. alkaen) päivää myöhemmin.

Jos haluat jatkossa etukäteen tiedon esimerkiksi kelien tai arkipyhien vuoksi poikkeavista jätteenkuljetusaikatauluista, voit tilata Rosk’n Rollilta tekstiviesti-ilmoituksen. Tilaa tekstiviesti kotisivuillamme rosknroll.fi/lisapalvelut tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@rosknroll.fi.

Pääsiäinen vaikuttaa myös jäteasemien aukioloihin. Kiirastorstaina 6.4. ja lauantaina 8.4. jäteasemat palvelevat asiakkaita normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Sen sijaan kaikki Rosk’n Rollin jäteasemat ovat suljettuna pitkäperjantaina 7.4., pääsiäissunnuntaina 9.4. sekä 2. pääsiäispäivänä 10.4. Tammisaaren, Inkoon ja Loviisan jäteasemien itsepalvelu ei myöskään ole käytössä juhlapyhinä.

Katso oman asemasi aukioloajat kotisivuiltamme rosknroll.fi.

Pitkän pääsiäisviikonlopun aikana saattaa syntyä toisenlaista jätettä kuin arkena. Verkkosivujemme jäteoppaasta voit tarkistaa erityyppisten roskien lajitteluohjeet.