Liukkaus hidastaa jäteastioiden tyhjennyksiä

21.12.2023 Ajankohtaista

Osa jätekuljetuksista on myöhässä Uudellamaalla poikkeuksellisen liukkaiden ajokelien vuoksi. Jäteastioita pyritään tyhjentämään mahdollisimman pian, mutta osa tyhjennyksistä saattaa jäädä odottamaan joulun yli.

Jäätyneet tienpinnat ovat haitanneet jäteastioiden tyhjentämistä tiistaista saakka. Jätekuljetuksia on myöhässä eikä kaikkia tyhjennyksiä ole pystytty tekemään. Korvaavia kierroksia tehdään parhaillaan, ja niitä jatketaan lauantaihin saakka.

Itä-Uudellamaalla tyhjennykset saadaan valtaosin hoidettua jouluun mennessä, ellei keli heikkene entisestään esimerkiksi lumisateiden vuoksi. Länsi-Uudellamaalla, jossa olosuhteet ovat ankarammat ja liukkautta esiintyy laajoilla alueilla, osa tyhjennyksistä jää odottamaan joulun jälkeen tai voi estyä kokonaan.

Jos tyhjennys on jäänyt tekemättä ja jäteastia on täynnä, lisäjätteet voi jättää jätesäkissä jäteastian viereen.

Viiveistä tiedotetaan tekstiviestitse niille asiakkaille, jotka ovat ilmoittaneet puhelinnumeronsa tiedotusta varten. Voit tilata Rosk’n Rollilta tekstiviestin poikkeavista tyhjennysaikatauluista täyttämällä lomakkeen osoitteessa rosknroll.fi/lisapalvelut tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen asiakaspalvelu@rosknroll.fi.

Pahoittelemme viiveestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!