Jäteasemat siirtyvät talviaikaan

30.10.2017 Tiedote

Seuraavan kerran muutoksia aukioloaikoihin vuoden vaihteessa

Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelun jäteasemilla siirrytään marraskuun alusta talviaukioloaikoihin. Hangon, Karjalohjan, Karkkilan ja Tammisaaren jäteasemilla viikoittaiset aukioloaikatunnit vähenevät talvikaudeksi.

Monet jätteet, mm. kodin vaaralliset jätteet, risut ja oksat, metalli- ja sähköromut sekä pakkausjätteet voi tuoda jäteasemalle maksutta oikein lajiteltuna. Suurin osa jäteasemalle tuoduista jätteistä kierrätetään, ja ainoastaan oikein lajiteltu materiaali kelpaa käytettäväksi uusien tuotteiden valmistuksessa. Maksuttomat jäteasemapalvelut on tarkoitettu jätehuollon perusmaksua maksaville kotitalouksille.

Seuraavan kerran osaan jäteasemien aukioloajoista tulee muutoksia vuoden vaihteessa. Inkoon jäteaseman lauantain aukioloaika tulee siirtymään aamusta iltapäivään. Karkkilan jäteasemalla lisätään aukiolotunteja kahdelle nykyiselle aukiolopäivälle. Vihdin jäteasemalle tulee uusi aukiolopäivä; vuoden 2018 alusta jäteasema on avoinna myös torstaisin. Lisäksi Karjaan jäteaseman maanantain, keskiviikon  ja perjantain aukioloaikoihin tulee jokaiselle päivälle tunti lisää.

Vuoden 2018 alusta lähtien jäteasemilla voi maksaa ainoastaan pankki- tai luottokortilla. Vaihtoehtoisesti jäteasema-asiakas saa mukaansa laskun.