Jäteasemanhoitajan paikka avoinna

19.1.2016 Tiedote

Kokopäiväistä jäteasemanhoitajaa haetaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Itä-Uudenmaan Jätehuollon alueelle.

Tehtävänkuvaasi kuuluvat jäteasemien hoito- ja kunnossapito, jätteen vastaanottotyö sekä asiakaspalvelu. Jätteen vastaanottotehtävät edellyttävät hyvää ATK-osaamista, hyvää fyysistä kuntoa ja aktiivista työtapaa.

Työ on kokopäivätyötä (38,25 h/vko) ja työsuhteeseen sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Työ on vuorotyötä, jota tehdään pääosin arkipäivinä 6.45–19.15.

Työnkuvaan kuuluu työskentely kaikilla Itä-Uudenmaan Jätehuollon viidellä jäteasemalla. Työtehtävän hoitaminen vaatii liikkumisvalmiutta omalla autolla eri jäteasemille.

Toivomme sinulta jätehuoltoalan koulutusta ja kokemusta jätehuoltoalalla toimimisesta, sekä hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa. Arvostamme itsenäistä, vastuuntuntoista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Vastaat tehtävistäsi aluepäällikölle.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn kasvavalla ympäristötekniikan toimialalla osaavassa organisaatiossa. Työntekijämme saavat kattavan perehdytyksen työtehtävään.

Lähetä työhakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen lasse.vilen@iuj.fi viimeistään 10.2.2016.

Työpaikka on tarkoitus täyttää 1.3.2016 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Lasse Vilen, lasse.vilen@iuj.fi.