Rosk’n Rollin seinäkalenterista neuvoja arjen jätehuoltoon

28.11.2016 Tiedote

Rosk’n Roll-jätehuoltopalvelun seinäkalenteri jaetaan postissa kaikkiin Rosk’n Rollin toimialueen talouksiin viikolla 48. Kalenterista löytyy runsaasti tietoa jätehuollosta ja lisäksi siinä on irrotettava Kodin lajitteluopas. Lajitteluoppaan kaikki ohjeet ovat voimassa vuoden 2017 alusta lähtien, kun Rosk’n Rollin jäteasemilla otetaan käyttöön yhtenäiset jätteen vastaanottopalvelut.

Vuoden 2017 kalenterin kuvateema on Länsi- ja Itä-Uudenmaan kuntien ulkoilualueet ja retkeilykohteet. Ensi vuoden aikana kerätään myös asukkailta luontokuvia seuraavan vuoden kalenterissa julkaistavaksi. Ohjeet kuvien lähettämiseen löytyvät kalenterista.

Kalenterista löytyvät kiertävien jätekeräysten aikataulut vuodelle 2017. Vaarallisia jätteitä ja metalliromua keräävät Otto- ja Romulus-autot kiertävät keväällä, ja Länsi-Uudellamaalla myös kesällä. Itä-Uudenmaan kesän Otto-lauttakeräys viettää ensi vuonna 10-vuotisjuhlavuottaan.

Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelun tuottavat Rosk’n Roll Oy Ab ja Itä-Uudenmaan Jätehuolto Oy. Palvelu kattaa Hangon, Inkoon, Karkkilan, Lohjan, Siuntion, Raaseporin ja Vihdin Länsi-Uudellamaalla sekä Askolan, Loviisan, Pornaisten, Porvoon ja Sipoon Itä-Uudellamaalla.

Kalenteri on kustannettu eko- eli perusmaksulla ja siinä esitetyt jätteen vastaanotto- ja lajitteluohjeet sekä hintatiedot koskevat kotitalouksia. Länsi-Uudellamaalla jäteyhtiön seinäkalenteri on jo pitkä perinne, ja Itä-Uudellamaalla tämä on järjestyksessä toinen.

Jäikö kalenteri saamatta?

Jos kalenteri jostain syystä jää postin mukana tulematta, voi sen tilata osoitteesta neuvonta@rosknroll.fi.