Rosk’n Roll selvittää asiakkaiden toiveet nettikyselyllä

31.1.2017 Tiedote

Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelut selvittää palveluidensa toimivuutta ja kehittämistarpeita kyselyllä.

Kysely löytyy osoitteesta: www.webropolsurveys.com/rr_asiakaskysely.net. Sinne pääsee myös Rosk’n Rollin kotisivujen kautta osoitteesta www.rosknroll.fi. Asiakastyytyväisyyskysely on avoinna jatkuvasti ja kehityskohteet arvioidaan ja tarvittaviin toimiin ryhdytään heti analyysin jälkeen. Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelut pitää asiakkaiden palautetta jätehuollon kehittämisen kannalta hyvin tärkeänä.

Kyselyssä on omat kysymyksensä eri palveluista kuten jäteastian tyhjennyksestä tai jäteasemapalvelusta. Kyselyssä selvitetään sekä itse palvelun toimivuutta että sen käytettävyyttä tukevaa viestintää. Vastata voi suomeksi tai ruotsiksi.

Kyselyyn vastannut voi osallistua arvontaan, jonka voittaja saa 300 euron lahjakortin rautakauppaan esimerkiksi kompostorin tai keittiön kaapiston lajitteluvaunun hankintaa varten. Vuoden aikana järjestetään kaksi arvontaa, seuraava arvonta suoritetaan 28.2.2017.

Aikaisemmin asiakastyytyväisyystutkimus teetettiin ulkopuolisella tutkijalla ja aineisto siihen kerättiin kirje- tai puhelinhaastatteluna.