Rosk’n Roll rekrytoi kesäksi yli 30

28.1.2020 Tiedote

Rosk’n Roll rekrytoi jälleen lukuisia kesätyöntekijöitä. Jäteyhtiön eri toimipisteisiin Itä- ja Länsi-Uudellemaalle haetaan yhteensä yli 30 kesätyöntekijää. Hakuaika on 29.1.-25.2.2020.

”Paikkoja on avoinna niin asiakaspalvelussa, jätteen vastaanotossa jäteasemilla, kuljetuspalveluissa kuin tiedotuksessa ja neuvonnassakin. Eli monipuolisesti on töitä tarjolla”, iloitsee HR- ja toimistopäällikkö Tuija Tamminen.

Rosk’n Rollin kesätyöt vaihtelevat niin sisältönsä, kestonsa kuin sijainninkin suhteen.

Rekrytoimme sekä ympäristöalan opiskelijoita että nuoria, 15 vuotta täyttäneitä ensimmäistä työkokemustaan hakevia. Nuorimpien kesätyöt ovat kolmen viikon mittaisia ja pisimmät kausipestit ovat usean kuukauden mittaisia määräaikaisia sijaistuksia.

”Meillä on jo usean vuoden kokemus kesätyöntekijöiden palkkaamisesta. Tämä on yksi tapa kantaa yhteiskuntavastuuta, mutta totta kai kesätyöntekijät ovat meille tärkeitä palvelujen tuottamisenkin kannalta. Jätehuollolle kesä ei ole ollenkaan hiljaista aikaa, ja lomakaudella pitää toiminnan sujua vähintään yhtä hyvin kuin muulloinkin.”

”Kesätyöntekijät tuovat myös meille uusia kehitysideoita ja ajatuksia toiminnan kehittämiseksi. He puolestaan pääsevät meillä oikeisiin töihin tulevaisuuden alalla ja saavat siitä tietysti asianmukaisen korvauksen.”

”Odotamme innolla jälleen tulevan kesän alkua! Kaikkien kiinnostuneiden kannattaa katsoa, mitä meillä on tarjolla”, Tamminen kannustaa.

Kaikki kesätyöt löytyvät Rosk’n Rollin kotisivuilta osoitteessa www.rosknroll.fi/rosknroll/tyopaikat. Työhakemukset tehdään sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta samassa osoitteessa.