Rosk’n Roll -jäteasemien aukioloaikoihin muutoksia

28.12.2017 Tiedote

Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelun jäteasemien aukioloajat muuttuvat vuoden 2018 alussa. Muutoksella saadaan jäteasemapalvelut yhtenäisemmiksi koko Itä- ja Länsi-Uudellamaalla. Aukioloaikasuunnittelussa on huomioitu jäteasemien nykyiset kävijämäärät. Vuoden 2018 alussa jäteasemilla maksuvälineinä käyvät vain pankki- ja luottokortti. Käteismaksuista luovutaan.

Länsi-Uudellemaalle lisää aukiolotunteja

Länsi-Uudellamaalla aukiolomuutokset koskevat neljää jäteasemaa. Lisäksi Lohjalla Munkkaan jätekeskuksessa ei lauantaisin vastaanoteta punnittavia kuorma-autokuormia.

Vihdin jäteaseman nykyisiin aukioloaikoihin lisätään uusi päivä. Vuoden alusta Vihdin Koivissillan jäteasema on avoinna myös torstaisin. Vihdin aukioloajat ympäri vuoden ovat tiistaista perjantaihin kello 12-18 sekä lauantaisin kello 14-17.

Inkoon jäteaseman lauantaiaukioloaika muuttuu aamupäivästä iltapäivään. Vuoden 2018 alusta lähtien jäteasema on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 13-18 sekä lauantaisin kello 14-17.

Karkkilassa lisätään aukiolotunteja kahdelle nykyiselle aukiolopäivälle. Talviaikaan, marraskuun alusta maaliskuun loppuun, jäteasema on avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 14-18 sekä lauantaisin kello 9-12. Kesällä Karkkilan jäteasema on avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 14-19 ja lauantaisin kello 9-12.

Karjaan jäteasemalla aukiolopäivien aikaa lisätään arkisin tunnilla. Karjaan jäteasema tulee olemaan avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 12-18 sekä lauantaisin kello 9-12.

Itä-Uudellamaalla suurimmat muutokset Askolassa ja Loviisassa

Itä-Uudellamaalla muutokset koskevat neljää jäteasemaa. Vuoden vaihteen jälkeen Sipoon ja Porvoon jäteasemilla ei lauantaisin vastaanoteta punnittavia kuorma-autokuormia.

Jäteasemien pienkuormille kesälauantaiaukioloaikoja lisätään. Kesällä, eli 1.4-31.10 välisenä aikana, Sipoon, Porvoon ja Loviisan jäteasemat ovat avoinna kello 9-14 ja yksittäiset lauantaiaukioloajat pienemmiltä jäteasemilta jäävät pois.

Askolan jäteaseman aukiolopäivä muutetaan perjantaista torstaihin. Askolassa jäteaseman portit ovat vuoden 2018 alusta avoinna torstaisin kello 11-18.

Loviisaan tulee yksi aukiolopäivä lisää. Jatkossa Loviisan jäteasema tulee olemaan avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin sekä perjantaisin kello 11-18. Loviisassa torstain aukiolosta luovutaan. Kesäisin Loviisan jäteasema on avoinna joka lauantai kello 9-14.

Ruotsinpyhtäällä tiistain aukioloaikaa lyhennetään tunnilla. Ruotsinpyhtään jäteasema tulee olemaan avoinna tiistaisin kello 12-18.

Sipoon Mömossenin jäteasema on jatkossa avoinna maanantaista perjantaihin kello 8-18 sekä lisäksi kesälauantaisin kello 9-14.

15 jäteasemaa, 359 aukiolotuntia

Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelulla on Länsi- ja Itä-Uudellamaalla 15 jäteasemaa. Vilkkaana kesäaikana aukioloaikatunteja asemilla on viikossa 359. Kaikilla jäteasemilla on tarjolla kotitalouksien pientuojille samat vastaanottopalvelut. Suuri osa oikein lajitelluista jätteistä vastaanotetaan maksutta. Kotitalouksien jäteasemapalveluita tuotetaan asukkailta kerättävän jätehuollon perusmaksun tuotolla.

Jäteasemien aukioloajat löytyvät osoitteesta http://www.rosknroll.fi/vastaanottopisteet/jateasemat/ sekä kotisivujen www.rosknroll.fi etusivun valikosta. Aukioloajat on julkaistu myös Länsi- ja Itä-Uudellamaalla kaikkiin kotitalouksiin jaetun jätehuollon seinäkalenterin takakannessa.