Rosk’n Roll avasi täysin uuden jäteaseman Tammisaaressa

1.6.2020 Tiedote

Tammisaaren Horsbäckiin osoitteeseen Mestarintie 10 on auennut Rosk’n Rollin täysin uusi jäteasema. Uuden jäteaseman avajaisia vietettiin pienimuotoisesti 1.6.2020. Uusi, noin yhden hehtaarin kokoinen jäteasema tarjoaa aiempaa paremmat tilat eri jätelajeille ja asiakaspalvelulle.

Palveluajat laajenevat uuden aseman myötä 

Tammisaaren uusi jäteasema palvelee arkisin joka päivä klo 11–18 sekä kesälauantaisin klo 9–12. 

Jäteasemalla otetaan vastaan ja välivarastoidaan sekajätteen, hyötyjätteiden ja vaarallisten jätteiden pieneriä sekä haravointijätettä. Jätteet välivarastoidaan asemalla ja toimitetaan eteenpäin. Lisäksi Tammisaaren jäteasemalla vastaanotetaan ja murskataan puujätettä, joka toimitetaan eteenpäin hakkeena. Jäteaseman toimintaan kuuluu myös kiinteistöiltä kerätyn sekajätteen siirtokuormaus, eli kerääminen pienemmistä jäteautoista suurempien ajoneuvojen kuljetettavaksi jätteenpolttolaitokseen.  

Info: 

Tammisaaren uusi jäteasema sijaitsee osoitteessa Mestarintie 10. Asema palvelee 1.6.2020 alkaen ma–pe klo 11.00–18.00 ja kesälauantaisin klo 9.00–12.00.  

Uudelle jäteasemalle otetaan vastaan seuraavia jätteitä:  
haravointijäte, risut ja oksat, käsitelty ja käsittelemätön puu, sähkölaitteet, palava ja palamaton sekajäte, käyttökelpoiset tekstiilit, vaaralliset jätteet, kartonki, paperi, lasipakkaukset, metalli, muovituotteet ja pakkausmuovit.  

Kuva: Avausnauhan leikkasi Raaseporin kaupunginjohtaja Ragnar Lundqvist. Rosk’n Rollin hallituksen paikallinen edustaja Ulla Lindström-Dahl avusti Rosk’n Rollin toimitusjohtaja Vesa Heikkosen kanssa toimituksessa.