Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelut Itä- ja Länsi-Uudellemaalle

13.4.2016 Tiedote

Rosk’n Roll Oy Ab ja Itä-Uudenmaan Jätehuolto Oy tarjoavat jatkossa jätehuoltopalveluja yhteisen palvelubrändin alla. Tasalaatuiset ja yhtenevät jätehuoltopalvelut niin Länsi- kuin Itä-Uudellamaallakin kantavat Rosk’n Rollin nimeä ja ilmettä. Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelut alkavat näkyä asukkaille kevään kuluessa.

Roskis-asiakaslehti

Asiakaslehti on yksi kuntien jäteyhtiön tekemän lakisääteisen jäteneuvonnan muoto. Lehdessä on tuoretta jätehuoltoon ja yhtiön palveluihin liittyvää tietoa. Lisäksi lehdissä on irrotettavat ja talteen otettavat alueelliset jäteoppaat. Sekä Itä- että Länsi-Uudellamaalla asiakaslehti kantaa tulevaisuudessa nimeä Roskis. Itä-Uudellamaalla Kierrättäjä jää siis historiaan. Ensimmäisen yhteisen Roskis-asiakaslehden jakelu aloitetaan perjantaina 15. huhtikuuta. Asiakaslehti jaetaan julkisena tiedotteena myös niihin talouksiin, jotka ovat kieltäneet mainosjakelun. Lehti jaetaan osoitteellisena myös kesäasukkaille. Asiakaslehti tuotetaan kotitalouksille ekomaksulla.

Kotisivut osoitteessa www.rosknroll.fi

Yhtiöiden yhteiset kotisivut osoitteessa www.rosknroll.fi avataan 13.4. Osoitteesta www.iuj.fi on uudelleenohjaus uusille sivuille. Myöhemmin keväällä avautuu myös yhtiöiden yhteinen sähköinen asiointipalvelu.

Itä-Uudenmaan Jätehuollossa sähköpostiosoitteet ovat vaihtuneet rosknroll.fi -päätteisiksi. Vain laskutus@iuj.fi toimii jatkossa. Jätehuoltoasiakkaille hyödyllinen sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@rosknroll.fi.

Uusi ilme leviää

Uusi palveluilme laajenee toukokuun aikana mm. jäteautojen kylkiin, jäteasemien kyltteihin, eko- ja sekajätepisteiden kyltteihin sekä erilaisiin asiakasmateriaaleihin. Ensimmäiset asiakkaat ovat jo saaneet jätelaskunsa uudella ilmeellä. Aikaisemmin vain Itä-Uudellamaalla käytössä olleet, laskun liitteenä lähetetyt asiakastiedotteet lähetetään tulevaisuudessa tietyille asiakasryhmille myös Länsi-Uudellamaalla.

Vaarallisen jätteen ja metalliromun kiertävät keräykset liikkuvat uudella ilmeellä ja nimillä. Otto ja Romulus -nimillä kulkevat keräysautot starttaavat kierroksilleen toukokuussa.

Rosk’n Roll sosiaalisessa mediassa

Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelut näkyvät myös sosiaalisessa mediassa. Facebookissa palvelulla on yhteinen seinä. Otto-lajittelumäyrän facebookprofiili on lakkautettu ja Oton ystäviä on kehotettu siirtymään Rosk’n Rollin tykkääjiksi. Rosk’n Rollin YouTube-kanava palvelee jatkossa molempia yhtiöitä. Rosk’n Roll -palveluiden Instagram-tili avataan viimeistään alkukesästä.

Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelun tuottavat Rosk’n Roll Oy Ab ja Itä-Uudenmaan Jätehuolto Oy.

Jätehuoltoyhtiöiden Rosk’n Roll Oy Ab ja Itä-Uudenmaan Jätehuolto Oy omistajakunnat ovat päättäneet yhtiöiden yhdistämisestä jo vuonna 2012. Fuusio parantaa mahdollisuuksia vastata jätehuoltoon kohdistuviin kiristyviin ympäristövaatimuksiin sekä tuottaa asukkaille kohtuuhintaisia jätehuoltopalveluita läheisyysperiaatteella. Yhtiöiden fuusion arvioidaan toteutuvan vuoden 2017 aikana. Juridisen yhdistymisen lykkäännyttyä vuosilla pitkittyneen valitusprosessin vuoksi, ovat yhtiöt päättäneet tuottaa jätehuoltopalveluja yhteisen brändin alla niin Itä- kuin Länsi-Uudellamaallakin.