Pääsiäisen vaikutus jätehuollon aikatauluihin

6.4.2017 Tiedote

Kaikki Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelun jäteasemat ovat suljettuina perjantaina 14.4. ja maanantaina 17.4. Kiirastorstaina 13.4. jäteasemat ovat avoinna normaalien aikataulujensa mukaisesti.

Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelun jäteasemilla Länsi-Uudellamaalla on siirrytty kesäaikaan. Kaikki jäteasemat Länsi-Uudellamaalla ovat avoinna myös lauantaisin. Jäteasemien aukioloajat voi katsoa osoitteessa www.rosknroll.fi olevasta valikosta.

Jäteastian tyhjennykset voivat siirtyä pääsiäisen vuoksi

Pitkäperjantaina 14.4. jäteautot eivät kulje. Silloin tyhjennysvuorossa olevat jäteastiat tyhjennetään joko etu- tai jälkikäteen. Maanantaina 17.4. liikkeelle lähtevät ensimmäiset jäteautot, mutta vain joillain alueilla. Koska pääsiäisen arkipyhät muuttavat jäteautojen ajoreittejä, voivat muutkin tyhjennysvuorot siirtyä aikaisemmaksi tai myöhäisemmäksi.

Viikolla 15 jäteastiat tyhjennetään joko normaalina tyhjennyspäivänä tai päivää aikaisemmin. Viikolla 16 tyhjennysaikataulu on normaali tai päivää myöhemmin.

Etenkin asiakkaiden, jotka siirtävät jäteastian paikkaa tyhjennyksen vuoksi, toivotaan huomioivan poikkeavat tyhjennyspäivät.