Pääsiäinen vaikuttaa jätehuollon aikatauluihin

27.3.2018 Tiedote

Kaikki Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelun jäteasemat ovat suljettuina perjantaina 30.3. ja maanantaina 2.4. Kiirastorstaina 29.3. jäteasemat ovat avoinna normaalien aikataulujensa mukaisesti.

Jäteastian tyhjennykset voivat siirtyä pääsiäisen vuoksi

Pitkäperjantaina 30.3. jäteautot eivät kulje. Silloin tyhjennysvuorossa olevat jäteastiat tyhjennetään joko etu- tai jälkikäteen. Maanantaina 2.4. liikkeelle lähtevät ensimmäiset jäteautot, mutta vain joillain alueilla. Koska pääsiäisen arkipyhät muuttavat jäteautojen ajoreittejä, voivat muutkin tyhjennysvuorot siirtyä aikaisemmaksi tai myöhäisemmäksi.

Viikolla 13 jäteastiat tyhjennetään joko normaalina tyhjennyspäivänä tai päivää aikaisemmin. Viikolla 14 tyhjennysaikataulu on normaali tai päivää myöhemmin.

Etenkin asiakkaiden, jotka siirtävät jäteastian paikkaa tyhjennyksen vuoksi, toivotaan huomioivan poikkeavat tyhjennyspäivät.

Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelun jäteasemilla siirrytään kesäaikaan 1.4. Kaikki jäteasemat Länsi-Uudellamaalla ovat avoinna lokakuun loppuun saakka myös lauantaisin. Itä-Uudellamaalla jäteasemien aukioloajat ovat muuttuneet muun muassa siten, että Loviisan jäteasema, Porvoon Domargårdin jäteasema sekä Sipoon Mömossenin jäteasema ovat avoinna kesälauantaisin kello 9-14. Askolassa aukiolopäivä on siirtynyt perjantaista torstaihin. Loviisan jäteasema on arkisin avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Jäteasemien aukioloajat voi katsoa osoitteessa www.rosknroll.fi olevasta valikosta.