Otto ja Romulus jälleen keräyskierroksella

5.5.2017 Tiedote

Vaarallinen jäte ja metalliromu turvallisesti talteen

Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelun vaarallisen jätteen keräysauto Otto ja metalliromua vastaanottava Romulus ovat perinteisillä kevätkierroksillaan Länsi- ja Itä-Uudellamaalla. Autoilla on yli 120 pysähdyspaikkaa eri puolilla Länsi- ja Itä-Uuttamaata. Autot käyvät pysäkeillään iltaisin kello 16 jälkeen. Mitään jätettä ei saa jättää keräyspaikoille etukäteen.

Vaarallista jätettä ovat esimerkiksi jäteöljy, maalit, liimat, lakat, liuottimet, torjunta-aineet, akut ja energiansäästölamput. Romuluksen kyytiin kelpaavat mm. polkupyörät, pellin palat, kuivat ja tyhjät maalipurkit, puulämmitteiset kiukaat, sekä muu isokokoinen metalliromu.

Keräys on maksuton kotitalouksille. Vaarallista jätettä ja metalliromua vastaanotetaan maksutta myös Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelun jäteasemilla niiden aukioloaikoina.

Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelun kiertävät vaarallisen jätteen ja metalliromun keräykset tuottivat keväällä 2016 yhteensä yli 32 000 kiloa vaarallisia jätteitä ja yli 54 000 kiloa metallia.

Otto- ja Romulus-kierroksen aikataulut ja pysähdyspaikat löytyvät tuoreesta Roskis-lehdestä, Rosk’n Rollin seinäkalenterista ja verkkosivuilta www.rosknroll.fi. Lisätietoa ja ohjeita saa myös Rosk’n Rollin asiakaspalvelusta 020 637 7000.