Näin juhannuksen jätehuolto toimii

16.6.2016 Tiedote

Juhannusviikolla Rosk’n Roll tyhjennyttää sekajäteastiat Itä- ja Länsi-Uudellamaalla joko normaalin aikataulun mukaan tai päivää aiemmin. Maanantain tyhjennyksiä ajetaan joillakin alueilla jo sunnuntaina 19.6.

Kaikki jätekeskukset sekä jäteasemat ovat kiinni juhannuksena perjantaista sunnuntaihin 24.–26.6. Näin ollen perjantaisin avoinna oleva Askolan jäteasema on kiinni koko viikon 20. Sekajätetyhjennykset ja jäteasemien aukiolot palautuvat normaaliin aikatauluun maanantaina 27.6. Jäteasemilla voi heti juhannuksen jälkeen olla ruuhkaa.

Vältä ylitäysiä roskiksia

Juhannuksena jätemäärä nousee etenkin vilkkaimmilla kesämökkialueilla. Sekajäte- ja ekopisteet täyttyvät helposti. Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelut on huomioinut tämän mm. sekajätepisteiden tyhjennyksissä, ja osa alueen sekajätepisteistä tyhjennetään myös sunnuntaina 26.6. Pisteiden roskaantumista ja pursuamista on silti odotettavissa.

Kesänviettäjät voivat itsekin vaikuttaa jätemääriin ja edelleen jätepisteiden siisteyteen. Sekajätepisteiden säiliöt ovat vain pisteen käytöstä maksavien asiakkaiden roskapusseille. Ekomaksu ei anna käyttöoikeutta sekajätepisteille. Eko- ja sekajätepisteiden astioiden ulkopuolelle ei saa jätteitä jättää. Jos mahdollista, jätteiden vientiä pisteille kannattaa siirtää juhannusta seuraavalle viikolle. Lähimmät ekopisteet löydät osoitteesta www.rosknroll.fi.

Vinkit vähäjätteiseen juhannukseen:

Kesäasukas, palvelemme sinua jätehuoltoasioissa

Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelut on koonnut alueensa vapaa-ajan asukkaille hyödyllistä jätetietoa omalle sivustolleen.

Mökkiläinen-sivustolta löytyvät mm:

Rosk’n Rollin nettisivuilta voit vilkaista kaikenlaisille jätteille oikean lajitteluohjeen Jätteet A-Ö -osiosta. Eri jätepalvelujemme hintoja voit tarkastella Hintahaulla.

Jos jokin asia vapaa-ajan asunnon jätehuollossa askarruttaa, asiakaspalvelumme auttaa mielellään! P. 020 637 700 arkisin klo 8.30–15.30 tai asiakaspalvelu@rosknroll.fi.