Kiva kisa kutsuu nelosluokkalaisia

23.1.2023 Tiedote

Kierrätysexpertit, Rosk’n Rollin hauska kisa kaikille Itä- ja Länsi-Uudenmaan nelosluokkalaisille, on täydessä vauhdissa. Mitä enemmän joukkueita, sen hauskempaa, eli opettaja, ilmoita luokkasi mukaan kisaan jo tänään. 

Oppilaat kilpailevat Munkkaan jäteasemalla.
Opetatko nelosluokkalaisia? Hio oppilaittesi kierrätystaitoja ja ilmoita luokkasi mukaan Kierrätysexpertit-kisaan jo tänään.

Kierrätysexpertti-kilpailussa nelosluokkalaisten lajittelutaidot ja kierrätysosaaminen hiotaan huippuun hauskalla tavalla. Alkukilpailu käydään Rosk’n Rollin Kierrätyskoutsin johdolla ja se voidaan järjestää kouluvierailuna, etäyhteyksillä tai videoversiona, tilanteen mukaan.  

Kilpailuun voi valmistautua tutustumalla Rosk’n Rollin maksuttomaan opetusmateriaaliin Otto ja Ronja kierrättävät

Alkukilpailu muodostuu oppitunnista ja mobiilipelistä, jossa nelosluokkalaiset pääsevät testaamaan kierrätystaitojaan 2–3 oppilaan joukkueissa. Viisi parhaiten pärjännyttä joukkuetta Itä-Uudeltamaalta sekä Länsi-Uudeltamaalta pääsee kisaamaan alueittain järjestettäviin loppukilpailuihin.  

Toiminnantäyteiset loppukilpailut järjestetään Lohjan ja Porvoon jätekeskuksissa toukokuun alussa. Tieto-taitojen lisäämisen lisäksi kannustimena toimii pääpalkinnot: 500 euroa luokan kassaan. 

Opetatko nelosluokkalaisia? Ilmoita luokkasi mukaan kisaan ennen maaliskuun loppua osoitteessa www.rosknroll.fi/kierratysexpertit