Kalenterista lajitteluvinkkejä, tekstarilla jäteastioiden tyhjennystietoja

27.11.2018 Tiedote

Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelun seinäkalenteri julkaistaan tällä viikolla. Joulun ajan jätekuljetusten poikkeusaikatauluista tiedotetaan tänä vuonna ensi kertaa myös tekstiviesteillä.

Jätehuollon seinäkalenteri sisältää runsaasti tietoa jätehuoltopalveluista, lajitteluvinkkejä sekä aikataulut keväällä ja kesällä kiertäville metalliromun ja vaarallisen jätteen Otto ja Romulus -keräyksille. Kalenterin kuvitus on koottu Itä- ja Länsi-Uudenmaan asukkaiden lähettämistä luontokuvista.

Kalenteri on kustannettu perusmaksulla ja siinä esitetyt jätteen vastaanotto- ja lajitteluohjeet sekä hintatiedot koskevat kotitalouksia.

Jätehuollon seinäkalenteri on julkinen tiedote ja se jaetaan postin mukana kaikkiin Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelun toimialueen talouksiin Itä- ja Länsi-Uudellamaalla loppuviikolla 48. Kalenterin jakelun hoitaa Posti. Jos kalenteri jostain syystä jää postin mukana tulematta, voi sen tilata maksutta osoitteesta neuvonta@rosknroll.fi.

Haluatko tekstiviestejä jäteastian tyhjennyksistä?

Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelu on ottamassa käyttöön tekstiviesti-ilmoitukset tavanomaisesta poikkeavista jäteastian tyhjennyksistä. Tekstiviestejä lähetetään asiakkaille, jos esimerkiksi roska-astioiden tyhjennysaikataulut poikkeavat arkipyhistä johtuen tai jäteauto ei jonkin esteen vuoksi ole päässyt tyhjentämään astiaa.

Tekstiviestin saaminen edellyttää, että asiakas on antanut jäteyhtiölle matkapuhelinnumeronsa sekä luvan käyttää sitä tekstiviesti-ilmoitteluun. Numeronsa voi jättää Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelun sähköisessä asioinnissa https://web.rosknroll.fi/. Jos käy jättämässä numeronsa 19.12. mennessä, saa viestin jo joulun ajan jätetyhjennysten poikkeusaikatauluista.