Jätteiden monilokerokeräys alkaa Inkoossa ja Siuntiossa

11.11.2019 Tiedote

Rosk’n Roll tuo monilokeropalvelunsa saataville Inkoon ja Siuntion taajamiin marraskuussa. Lukuisia alueen asukkaita on jo ennakkoon ilmoittautunut keräykseen mukaan. Monilokeropalvelussa on mukana paljon toivottu pakkausmuovi sekä biojätteen keräysmahdollisuus.

Monilokerokeräyksessä talon pihalle tuodaan kaksi astiaa. Nelilokeroiseen hyötyjäte­astiaan lajitellaan kartonki, metalli, pakkauslasi ja -muovi. Toiseksi astiaksi asiakas saa valita joko kaksilokeroisen bio- ja sekajäteastian tai pelkän sekajäteastian, jos esimerkiksi itse kompostoi biojätteensä. Monilokeroastiat tyhjentää erityinen monilokeroauto, jossa kullekin jätteelle on oma kammionsa.

Hyötyjäteastiaa on kahta eri kokoa ja sekajäteastiasta löytyy useampia eri kokoja. Astiakokoja ja tyhjennysvälejä muuntelemalla löytyy eri kokoisille kotitalouksille sopivat ratkaisut. Palvelun hintaan vaikuttaa erityisesti tyhjennysväli.

”Asiakkaat ovat yleensä kiitelleet sitä, kuinka kätevää on saada jätteet sisätiloista tilaa viemästä suoraan pihan jäteastiaan. Lajittelu lisääntyy, kun se on vaivatonta”, palvelupäällikkö Tuija Klaus kertoo.

”Monilokeropalvelu sopii jätteenkeräysratkaisuksi omakotitalolle ja kaikkein pienimmille taloyhtiöille, maksimissaan 10 huoneiston kiinteistöihin”, määrittää Klaus.

Siuntion ja Inkoon liityttyä keräykseen monilokeropalvelu ulottuu kaikkiin Rosk’n Rollin toimialueen kuntiin Hankoa lukuun ottamatta. Keräys ei kuitenkaan ulotu kauas haja-asutusalueille, vaan se on saatavilla määrätyissä taajamissa.

Monilokeropalvelusta voi kysyä ja palveluun voi liittyä ottamalla yhteyttä Rosk’n Rollin asiakaspalveluun, asiakaspalvelu@rosknroll.fi, p. 020 637 7000 (arkisin klo 8.30-15.30). Lisätietoa löytyy myös nettisivuiltamme.