Jätteet saaristosta lautan matkaan

25.6.2019 Tiedote

Rosk’n Rollin jätteen keräyslautta Otto aloittaa kesäisen kierroksensa Sipoosta maanantaina 1.7. Kierros päättyy Loviisan saaristoon 18.7.

Lautta kerää Itä-Uudenmaan saariston asukkailta ja kesäasukkailta maksutta vaarallista jätettä, metalliromua, sähkölaitteita ja painekyllästettyä puuta. Painekyllästettyä puuta saa tuoda enintään 1m³ verran ja jäteöljyä enintään 200 l. Lisäksi Otto ottaa vastaan sekajätettä hintaan 5 e/jätesäkki. Mitään jätettä ei saa jättää etukäteen laitureille.

Vaarallista jätettä, metalliromua ja sähkölaitteita vastaanotetaan maksutta myös Rosk’n Rollin jäteasemilla niiden aukioloaikoina. Porvoon, Sipoon ja Loviisan jäteasemat palvelevat myös kesälauantaisin.

Otto- lauttakierroksen tarkat aikataulut ja 18 pysähdyspaikkaa löytyvät Roskis-lehdestä, Rosk’n Rollin seinäkalenterista ja verkkosivuilta, myös laitureiden koordinaatit löytyvät verkkosivuilta. Kovan tuulen sattuessa keräys siirtyy viikolla eteenpäin. Lisätietoa ja ohjeita saa Rosk’n Rollin asiakaspalvelusta, p. 020 637 7000, arkisin klo 8.30–15.30.