Jäteasemilla siirrytään kesäkauteen

1.4.2019 Tiedote

Rosk’n Rollin jäteasemat siirtyvät kesäaukioloaikoihin 1.4. Kesäkaudella huhtikuusta lokakuun loppuun myös Hangon, Tammisaaren, Sipoon ja Loviisan jäteasemat ovat auki lauantaisin. Lisäksi Karjalohjan jäteasema on avoinna myös keskiviikkoisin klo 16-18 ja Karkkilan jäteasema on avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin tunnin pidempään, klo 19 asti. Vaakapalveluja suurkuormille ei ole lauantaisin.

Suurin osa jätteistä vastaanotetaan maksutta

Kotitalouksien puutarhajätteet, kuten risut ja oksat sekä haravointijätteet vastaanotetaan jäteasemilla maksutta. Risut ja haravointijäte tulee lajitella erikseen. Maksutta vastaanotetaan myös kotien sähkölaitteet, vaaralliset jätteet, käsitelty ja käsittelemätön puu, alle kuution erät kyllästettyä puuta, vanteettomat renkaat sekä pakkausjätteet.

Lohjan Munkkaan jäteasemalla sekä Porvoon Domargårdin jäteasemalla on Ota ja jätä -kierrätyskontit, josta asiakas voi ottaa mukaansa tai sinne voi jättää ehjiä, käyttökelpoisia tavaroita. Konttiin jättämistään tavaroista asiakas maksaa normaalin jätteen vastaanottomaksun.

Katso jäteasemakohtaiset aukioloajat täältä