Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse av webbplatsen som möjligt.
Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

x

Rosk’n Roll är med där det händer

Rosk’n Rolls sakkunniga deltar årligen i flera lokala mässor och allmänna evenemang. Våra miljöutbildare ger information om sortering och avfallsservicens tjänster vid tillfällena.

Förutom allmänna evenemang håller vi föreläsningar för exempelvis skolor eller föreningar. Ifall du blev intresserad av möjligheten att bjuda in oss, kan du kontakta oss via e-post: neuvonta@rosknroll-dev.thefactori.com

Nedan uppdaterar vi evenemangen där Rosk’n Rolls sakkunniga deltar. Detaljerna om evenemanget finns bakom + -märket.

Kom och träffa oss och diskutera saker du undrat över gällande avfallshanteringen!

 

 

Raseborg Expo, 17.-18.4.2020 (evenemanget inhiberat)

Karis idrottscenter, Idrottsgatan 1, 10300 Karis. Mässan är öppen fredagen 17.4 kl. 14-20 och lördagen 18.4 kl. 10-16.

Välkommen till vår avdelning och bekanta er med våra flerfackskärl och delta i vår utlottning! På plats är Rosk'n Rolls miljöutbildare och avfallsrådgivare.

 

Borgå dagarna, 6.-7.6.2020

Borgå torg.

Välkommen till vårt tält och bekanta er med flerfacksinsamlingen och delta i vår utlottning! 

Karkkilan Rautapäivät, Högfors, 12.6.2020

Harjukatu, kl. 9-15

Våra miljöutbildare är på plats vid Rosk'n Rolls egen avdelning. Kom och diskutera avfallsfrågor med oss och delta tillika i vår utlottning!

Wuosisatamarkkinat, Vichtis, 22.8.2020

Vichtis kyrkby, kl. 10-16.30.

Välkommen till Rosk'n Rolls avdelning och bekanta er med våra flerfackskärl och delta i vår utlottning!

Lohjan omenakarnevaali

På området vid Lojo Muséet.

Kom och testa dina kunskaper i sortering!

Regler för utlottningen vid evenemang

Rosk´n Rolls utlottning vid evenemang 2019

Bland alla som deltar i utlottningen vid vår avdelning lottar vi ut ett presentkort från vårt sortiment.

1. Utlottningen ordnas av
Rosk’n Roll Oy Ab (Munkabacken 51, 08500 Lojo).

2. Kampanjtid
Under några av de evenemang där Rosk'n Roll deltar med en egen avdelning. Ifall evenemanget räcker flera dagar, lottas det ut en vinnare per dag.

3. Utlottning och deltagande
Bland alla som deltar i utlottningen vid vår avdelning, lottar vi ut en vinnare. Vinnaren får som pris välja ett presentkort (20 e) av följande; S-gruppen, K-gruppen eller lippupiste. Man kan delta i utlottningen genom att fylla i utlottningsblanketten vid vår avdelning under evenemanget. Lotterilådan töms efter evenemanget. I utlottningen deltar inte personer som ordnat utlottningen eller Rosk´n Rolls personal.

4. Dragning av vinnaren och meddelandet till vinnaren
Dragningen sker huvudsakligen första vardagen efter evenemanget, dock senast inom en vecka. Vinnaren meddelas personligen antingen per telefon eller e-post. Vi lottar ut en ny vinnare om vi inte når vinnaren inom ett dygn efter dragningen. Vi publicerar inte vinnarens namn.

5. Arrangörens ansvar
Rosk’n Roll betalar den lotteriskatt som utlottningen eventuellt medför.  

6. Ändringar i reglerna
Rosk’n Roll behåller rätten att göra ändringar i utlottningen, dess regler, priser, tidpunkt eller gällande annat som påverkar utlottningen. Om sådana ändringar görs, meddelas de omedelbart på denna sida.

7. Principer gällande information
Vinnarens namn sparas inte och information överlåtes inte till utomstående. Utlottningsblanketterna förstörs efter att vinnaren har nåtts. De uppgifter som samlas upp i samband med utlottningen används inte i något annat syfte.

Regler för kalendertävlingen 2020

Vi lottar varje månad ut ett presentkort från vårt sortiment bland alla som har skickat ett foto under föregående månad. Dessutom lottar vi ut ett huvudpris bland alla som skickat in bilderna som vi använder till kalendern 2020. 

1. Utlottningen ordnas av

Rosk’n Roll Oy Ab (Munkabacken 51, 08500 Lojo).

 

2. Kampanjtid 

1.1.-20.9.2019

 

3. Deltagande i utlottningen

Man kan delta i tävlingen genoma att skicka in en naturbild från Rosk'n Rolls verksamhetsområde. Bilden skickas per e-post till neuvonta@rosknroll.fi. I utlottningen deltar inte personer som ordnat utlottningen eller Rosk´n Rolls personal.

 

4. Dragning av och meddelandet till vinnaren

Vi lottar varje månad ut en vinnare bland alla som har skickat ett foto under föregående månad. Vinnaren får välja ett presentkort på 20 € av följande:

S-gruppens presentkort, K-gruppens presentkort eller ett presentkort till Lippupiste.

Vinnaren meddelas personligen  per e-post. Vi lottar ut en ny vinnare om vi inte når vinnaren inom 10 dagar efter dragningen. Vi publicerar inte vinnarens hela namn. 

 

5. Utlottningen av huvudpriset

Bland alla som skickat in de bilder som vi använder till kalendern lottar vi ut ett presentkort till lippupiste på 75€ . Dragningen sker 15.10.2019. Vinnaren meddelas personligen per e-post. Vi lottar ut en ny vinnare om vi inte når vinnaren inom 10 dagar efter dragningen. Vi publicerar inte vinnarens hela namn.

 

6. Arrangörens ansvar

Rosk’n Roll betalar den lotteriskatt som utlottningen eventuellt medför.  

 

7. Ändringar i reglerna

Rosk’n Roll behåller rätten att göra ändringar i utlottningen, dess regler, priser, tidpunkt eller gällande annat som påverkar utlottningen. Om sådana ändringar görs, meddelas de omedelbart på denna sida. 

 

8. Principer gällande information

Vinnarens namn sparas inte och information överlåtes inte till utomstående. De uppgifter som samlas upp i samband med utlottningen används inte i något annat syfte.