Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse av webbplatsen som möjligt.
Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

x
kierratystieto ekopisteet

Nyttoavfall till ekopunkten

Vid Rosk'n Roll-ekopunkterna samlas nyttoavfall från hemmet och sommarstugan. Ekopunkttjänsten täcks med avfallshanteringens grundavgift. Större bostadsfastigheter har i allmänhet separata kärl för nyttoavfall.

pakkauslasi 113x135

Glas

Glasflaskor och -burkar, ofärgade och färgade, som sylt- och gurkburkar samt saftflaskor.

pienmetalli 113x135

Metall

Aluminiumformar och -folie, konservburkar, dryckesburkar utan pant, metallock och -korkar, tryckfria aerosolflaskor, målarfärgsburkar, stekpannor och kastruller, skal från marschaller och värmeljus.

kerayskartonki 113x135

Kartong

Pappkartonger, mjölk- och saftburkar, kex- och flingpaket, papperspåsar och -kassar, pizzakartonger, äggkartonger, hylsor från toalett- och hushållspappersrullar, kopieringspappersomslag, dryckesförpackningar i papp, t.ex. sexpack och lådor.

kerayspaperi 113x135

Papper

Dagstidningar och tidskrifter, broschyrer, kopieringspapper och utskrifter (både färgade och ofärgade), böcker med mjuka pärmar, reklam och kuvert, telefon- och varukataloger, vitt rit- och anteckningsbokpapper.

Pakkausmuovi uusi 5 pieni

Plast

Livsmedelsförpackningar av plast, plastförpackningar för tvättmedel, flaskor, kanistrar och burkar av plast, helst tillplattade, plastkassar, -påsar och -omslag.