Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse av webbplatsen som möjligt.
Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

x
yritys jatehuolto

Företagets avfallshantering

Vi garanterar avfallshanteringstjänster till ett skäligt pris för små och medelstora företag på vårt område. Rosk'n Roll ansvarar i enlighet med avfallslagen om avfallshanteringen inom den offentliga förvaltningens och kommunernas fastigheter.

Ändringarna i avfalls- och upphandlingslagen begränsar dock möjligheterna för kommunernas avfallsbolag att erbjuda företagna tjänster i samma omfattning som tidigare.

Mottagningstjänster

Rosk'n Roll har tillsammans med Kuusakoski Oy grundat ett nytt servicebolag för återvinning och avfallshantering, Revanssi Oy. Det nya bolaget erbjuder helhetstjänster inom avfallshantering och återvinning till endast företag i Nyland. Revanssi har verksamhet på Domargårds avfallscentral i Borgå och på Munka avfallscentral i Lojo.

Med det nya bolaget vill Rosk'n Roll säkerställa och utveckla tillgången till sakkunniga avfallshanteringstjänster för företag inom deras affärsområde.

Transporttjänster

Via oss är det möjligt att beställa tömning av avfallskärl för olika avfallsfraktioner. Vi erbjuder även uthyrning av avfallskärl och sorteringsflak samt en hämttjänst för större avfallsföremål. Bli kund hos oss genom att göra ett Transportavtal för företag. Våra tjänster inkluderar kartering av behovet för avfallshanteringstjänster, förverkligandet samt elektronisk rapportering.

Bli kund hos oss genom att göra ett Transportavtal för företag.

Ta kontakt

asiakaspalvelu@rosknroll.fi,  tfn 020 637 7000

www.revanssi.fi